Lezing

Lezing / training

MOGELIJKE ONDERWERPEN

Leven buiten je comfortzone, lezing over het pakken van kansen en leven buiten je comfortzone.

Sterke verhalen, verhalen die niet zouden misstaan rond het kampvuur over uitgekomen bucketlistwensen en hoe dat in zijn werk ging.

B.U.C.K.E.T.-methode, training (dagdeel) waarin 6-stappenplan wordt aangeleerd om wensen ook echt te gaan afstrepen

  • Leuk voor zowel mannen als vrouwen
  • Zonder Powerpoint dus op elke locatie mogelijk
  • Luchtig gebracht met humor, maar over een dieper onderwerp: Je realiseert je dat je maar 1 leven hebt, daardoor krijg je voor je gevoel een tweede leven cadeau.
  • Het zet de luisteraars aan het denken, hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
  • Indien gewenst is een combinatie met workshop en/of boekje ’52x buiten je comfortzone’ mogelijk. Bekijk hiernaast de trailer!

Neem voor meer informatie contact op.

Esther:
Paulien van Bucketlistafstrepen is een super actieve vrouw die volgens mij zelf alles probeert te doen in haar leven wat ze gaaf vindt. Ze zoekt naar mogelijkheden en in haar lezing neemt ze je mee in haar aanstekelijke enthousiasme. Het doet je even beseffen dat je zelf het heft in handen kunt nemen om echt te LEVEN…

Jacqueline:
Wat is Paulien een enthousiast mens!!! De toffe voorbeelden voor bucketlist-ervaringen vliegen je bij haar lezing om de oren. Bérgen inspiratie om uit de comfortzone te komen en daarmee je leven, soms supereenvoudig, een verrassende wending te geven. Aanrader!!!

Jolanda:
Ik vond de lezing inspirerend en uitdagend. Voor iedereen een aanrader om naar te gaan luisteren.

Vond je dit leuk om te lezen en kan je er iemand anders mee inspireren? Deel het dan op:
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy beleid