OVER MIJ

 

Mijn naam is Paulien van ’t Westeinde en ik ben geboren met een bucketlist!

Al vanaf mijn allereerste herinnering (3) weet ik wat ik wil (tot schrik van mijn moeder was dat “Later als ik groot ben ga ik ook motor rijden”) en doe ik er veel aan om dat te laten gebeuren. Omdat ik steeds hoor dat mensen worden aangestoken door mijn enthousiasme, heb ik in 2017 besloten deze twee te combineren. De functie als ‘bucketlistinspirator’ (zelf bedacht, cool he!?) past me als een jas.

Palien van 't Westeinde

Mijn moeder was 57 toen mijn vader plotseling overleed. Ik zag dat zij ineens heel andere beslissingen ging nemen en genieten van nieuwe ervaringen. Alsof ze zich realiseerde dat morgen de laatste dag kan zijn. Dit hebben meer mensen die iets naars hebben meegemaakt: Ziekte overwonnen, burn-out, vechtscheiding, vul zelf maar in. Zo zonde want die ‘tweede kans’ kan je gelukkig ook grijpen zonder al die narigheid.

Mijn droom

Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om ook een bucketlist te gaan maken. Maar vooral om hem af te strepen. Want laten we eerlijk zijn, in de lade heb je er niet zoveel aan. Om een groot bereik te hebben doe ik dit vooral online, zodat heel het land mee kan doen.

Als ervaringsdeskundige* duw ik je nu. Dat is het befaamde duwtje in de rug, voel je ‘m? Want van wie kan je nou beter leren om je bucketlist af te strepen, dan van een ervaringsdeskundige? Dus kijk rustig rond op deze site hoe ik jou het beste kan helpen. En daarna HUP aan de slag! Vind je niks wat bij je past, neem dan contact met me op zodat ik met je mee kan denken. Daag me maar uit!

 

  thrill seeker Paulien

In Radar Magazine

Niet alléén spannende dingen horen op je bucketlist, maar op mijn bucketlist komen ze wel in grote getalen voor: dat past bij mij als ‘thrill seeker’. Ik vertel er over in Radar Magazine.

Op Omroep Zeeland

Voorpret is het halve werk, op radio Omroep Zeeland leg ik uit hoe en wat:

 

Nu de B.U.C.K.E.T. methode er ook in Ebookvorm is, vertel ik er over op Omroep Zeeland radio:

 

Omroep Zeeland belt me ook wel eens als ze een Bucketlist-deskundige wat willen vragen, dit is het geluidsfragment van de laatste keer dat ze belde:

 

Vond je dit leuk om te lezen en kan je er iemand anders mee inspireren? Deel het dan op:
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy beleid